Gainomax Recovery, Strawberry

Gainomax

Gainomax Recovery Strawberry är en mjölkbaserad funktionsdryck med smak av jordgubb. Drycken har förstärkts med protein, kolhydrater och andra viktiga näringsämnen. Den är även laktosreducerad och innehåller både kaseinat och vassleprotein. Produkten framförallt inriktad till personer som utför regelbunden träning och behöver återföra de viktiga näringsämnen som kroppen behöver för att kunna återhämta sig snabbt och få maximal effekt av fysik träning. För bästa möjliga effekt drick inom 30 min efter träningspasset. Ett måste i sortimentet för gym, kiosk, butik och andra aktiva verksamheter.

  • Gainomax Recovery, med smak av jordgubb
  • För gym, butik, kiosk och andra aktiva verksamheter
  • Storpack, 16x250ml

Produktspecifikation

VarumärkeGainomax
Försäljningsenhet16x250ml
Vårt Art. Nr.53151
Lev. Art. Nr.1500
Antal st per krt16 st
Antal krt per pall154 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Gainomax

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se