GENEROSO 0,5 1000g

Löfbergs

Ett kraftigt mörkrostat kaffe med intensiva smaker och aromer. Kaffet består endast av arabicabönor där basen är bönor från Brasilien, Colombia och som blandas med kaffebönor från Syd- och Centralamerika och Östafrika beroende på säsong. Produkterna är Rainforest Alliance certifierade.

Generoso #20217 har en mer fin malning (0,5) och är därför ett kaffe som passar utmärkt till automat för malet kaffe. Löfbergs Generoso hette tidigare Löfbergs Exclusive. Namnet ändrades 2017 då det professionella sortimentet uppdaterades.

Produktspecifikation

VarumärkeLöfbergs
Försäljningsenhet6x1000g
Vårt Art. Nr.120253
Lev. Art. Nr.20217
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall36 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Löfbergs

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se