Jordgubbsmarmelad med fläder

Kiviks Musteri

Jordgubbsmarmelad med utsökt fläderblom från Kiviks Musteri. En somrigare marmelad får man leta efter. Den här marmeladen är smaksatt av söta jordgubbar med frisk fläderblom och passar lika bra till fikan som på smörgåsen. Kiviks Musteri har sedan fem generationer producerat delikatesser av ljuvliga frukter och har inga planer på att sluta med det. Den här är perfekt att ha i sortmentet för café, hotell eller restaurang som erbjuder frukost eller fika.

  • Jordgubbsmarmelad med fläder
  • Perfekt för fika- eller frukostservering
  • Passar bra i sortimentet för café, restaurang eller hotell

Produktspecifikation

LeverantörKiviks Musteri AB
VarumärkeKiviks Musteri
Försäljningsenhet10x200g
Vårt Art. Nr.52326
Lev. Art. Nr.40450
Antal st per krt10 st
Antal krt per pall80 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Kiviks Musteri

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se