Keso Naturell 4 %, 3 kg

Keso

KESO Naturell i 3 kg-förpackning från Arla för café, restaurang och förening. Kärt barn har många namn. KESO eller cottage cheese som det också kallas, är en grynig färskost som är gjord på Arlas mjölk och grädde från svenska gårdar. En stor favorit i mejerikylen för stora som små. KESO har ett naturligt högt proteininnehåll och är en populär produkt som mellanmål i samband med träning. Det finns en mängd användningsområden och Arla har många goda recept med Keso att inspireras från. Keso används främst som tillbehör, på smörgåsen, i matlagning eller bakning. Förvaras kylt.

  • KESO Naturell från Arla i storpack, 3 kg-hink
  • Grynig färskost som tillbehör, på smörgåsen, i matlagning eller bakning
  • Naturligt högt proteininnehåll
  • Förvaras kylt

Visste ni att namnet KESO kommer från det spanska ordet för ost, queso? 

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeKeso
Försäljningsenhet1x3kg
Vårt Art. Nr.52645
Lev. Art. Nr.805
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall96 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se