Mörk Sub med Frön

Bonjour

Mörkt sandwichbröd "Sub" med frön i storpack för restaurang, café och hotell. En Sub är det perfekta brödet att fylla med favorittillbehör för gästens mellanmål eller lunch. Brödet är redan färdigskuret och är toppade med knapriga frön. Bakade på både vetemjöl och rågmjöl och utgör fantastiskt bröd för fika- och lunchservering på café eller restaurang.

  • Sandwichbröd "Sub" för café, restaurang och hotell
  • Färdigskuret för smidig tillredning
  • Fyll med dina favorittillbehör
  • Bakad på vetemjöl och rågmjöl

Bröden förvaras fryst och skall tinas i rumstemperatur cirka 80 minuter innan servering. Kan även bakas i ugnen under 2 minuter i cirka 200 grader.

Produktspecifikation

LeverantörLantmännen Unibake Sweden AB
VarumärkeBonjour
Försäljningsenhet30x100g
Vårt Art. Nr.53174
Lev. Art. Nr.70473
Antal st per krt30 st
Antal krt per pall24 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Bonjour

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se