Olivolja extra vergine, Originale

Zeta

Zeta Originale Olivolja är en olja av smakkaraktären gentile. Den är tillverkad av oliver som skördats sent på säsongen när oliverna är blå lila och fullmogna. Det ger en mildare olja med mjuk olivsmak. Passar därför utmärkt till maträtter där du vill ha en lätt smak av oliver.

Olivolja är alldeles utmärkt till matlagning. Den passar lika bra för att steka kyckling, fisk eller kött, som att ringla över en plåt med rotfrukter innan du ugnsrostar dem. Eller så använder du vår Originale för att göra en god röra eller sås! Besök zeta.nu för mer inspiration och recept.

  • Olivolja i storköksförpackning för café och restaurang
  • Utvald av svenska juniorkocklandslaget!
  • Utmärkt vid stekning av såväl kyckling, fisk eller kött

Öppnad förpackning förvaras mörkt och svalt med tillsluten kapsyl. När flaskan är förbrukad sorteras den som plastförpackning.

Produktspecifikation

VarumärkeZeta
Försäljningsenhet1x5l
Vårt Art. Nr.50451
Lev. Art. Nr.3192
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall48 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Zeta

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.