Sortiment från Härryda Karlsson

Svenskt kött rökt på gammaldags vis. Härryda Karlsson är ett renommerat charkuteri som drivs som familjeföretag sedan det grundades 1918 i Gårda mitt i Göteborg. Sedan dess har man flyttat ut till Härryda, vilket man gjorde på 50-talet. Nu är det tredje generationen Karlsson (Marcus) som tagit över och tagit stora kliv in i framtiden genom lanseringen av Peas of Heaven, det växtbaserade (veganska) varumärket för deras produkter tillverkade från svenska ärtor som blivit extremt väl mottaget runt om i landet.

Sortimentet från Karlssons Charkuteri består i framförallt korv och hamburgare av hög kvalitet som steks, grillas och kokas runt om i Sverige både inom foodservice och dagligvaruhandeln. Man lägger stor kraft på att arbeta ansvarsfullt och lånsiktigt. ALLT kött i produktionen är svenskt och föds upp och slaktas i närområdet kring Härryda. Det minskar transporterna och klimatpåverkan samt värnar om svensk djurhållning.

I produktionen röker man på gammaldagsvis med alspån och använder endast naturliga kryddor för att kunna leverera bästa möjliga smak.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se