Allrengöringsmedel, Allrent

Bio Gen Active

Allrent är grovrent och allrent i ett och ändå milt för människa, material och miljö. Produkten innehåller Bio Gen Active®, ett 100 % naturligt hälso- och miljöoptimerat ämne baserat på vassle.

  • Rengöringsmedel Allrent 100% hälso- och miljöoptimerat
  • Passar storkök, hotell, butiker och andra verksamheter
  • Svanen Miljömärkt rengöringsmedel

Användningsområde

Bio Gen Active® Allrent är ett effektivt all- och grovrengöringsmedel för daglig rengöring av vattentåliga ytor. Produkten är anpassad för rengöring av golv, väggar, arbetsbänkar, maskiner, rostfria ytor mm. Produkten är lämplig för både manuell och maskinell rengöring.

Hälsa & Miljö

Bio Gen Active® Allrent är miljömärkt med Svanen, dvs. innehåller ett minimum av miljö- och hälsofarliga ämnen, förpackningen har en så liten miljöbelastande effekt som möjligt och produkten är dryg och effektiv. Bio Gen Active® bidrar med skydd för hud och material samt ökar rengöringskraften och den biologiska nedbrytningen efter användning. Undvik kontakt med ögon.

Produktspecifikation

VarumärkeBio Gen Active
Försäljningsenhet1x500ml
Vårt Art. Nr.50605
Lev. Art. Nr.42004
Antal st per krt8 st
Antal krt per pall80 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Bio Gen Active

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se