Alteco, hela bönor

Lavazza

Ekologiskt kaffe med hela bönor, Alteco, från Lavazza. En söt och elegant espresso, med aromer av honung och torkad frukt. Kaffet har en rund kakaofinish och bönorna är rostade under en lång tid under låg värme, för en ultimat balans mellan arom och smak. Bönorna härstammar ifrån de finaste sluttningarna i Centralamerika och vackra berg i Afrika. Alteco är ett 100% ekologisk kaffe gjort på både Arabica och Robusta. Kaffet har både EU:s ekologiska certifiering och UTZ, för bättre villkor i landbruket. Ett hållbart och säkert val för din kaffeservering på café, restaurang, hotell, förening eller hotell!

  • Espresso, hela bönor
  • Rostning: Mellan
  • Arabica och Robusta (Ekologiska bönor)
  • Elegant espresso
  • Arom av honung och torkad frukt

Produktspecifikation

VarumärkeLavazza
Försäljningsenhet6x1kg
Vårt Art. Nr.52417
Lev. Art. Nr.4520
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall66 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Lavazza

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se