Anis Hel

Santa Maria

Anis Hel för restaurang i storköksförpackning om 390g från Santa Maria. Med dess utpräglade lakritssmak, är anis en välanvänd smaksättning i flera spritsorter. Även vid brödbakning och som smaksättning till godis är anis en vanligt förekommande favorit. Anis är släkt med kummin, dill och fänkål och är en av världens äldsta kända krydda. 

Anis Hel 101171 är förpackad i nya Taste pack, en ny Pure pack från Santa Maria som är tillverkad av förnybara råvaror och är FSC-certifierad. Den miljöoptimerade förpackningen ersätter plastburken. Ersätter artikelnummer 6201.

  • Använda främst i godis, bakverk och drycker.
  • Sänker blodtrycket och innehåller mycket antioxidanter
  • FSC-certifierad och miljöoptimerad förpackning

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x390g
Vårt Art. Nr.52015
Lev. Art. Nr.101171
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se