Äppelcidervinäger 5%

Druvan

Äppelcidervinäger för storkök och restaurang från Druvan® ger en underbar syra till dina maträtter. Den här äppelcidervinägern har en mycket fruktig och frisk smak samt är guldgul till färgen. Användingsområdena för äppelcidervinäger är nästintill oändliga, allt från att tillsätta några droppar i stekpannan när du steker en biff till att dricka det som det är. Det sägs att äppelcidervinäger ska ha många goda hälsofördelar, exempelvis kan det ge en vacker hy. Dock, ett av de godaste användingsområdena är kanske att man kan pickla allt möjligt med äppelcidervinäger, här kan du läsa om hur man picklar rödlök på nolltid! Druvans äppelcidervinäger säljs här i en dunk om 2.5 liter, utmärkt för restauranger, storkök och cateringverksamheter. 

  • Äppelcidervinäger med syrehalt 5%
  • Gott att pickla grönsaker med
  • Perfekt för restauranger, storkök och cateringverksamheter

Produktspecifikation

LeverantörO. Kavli AB
VarumärkeDruvan
Försäljningsenhet1x2.5l
Vårt Art. Nr.61178
Lev. Art. Nr.550764
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall220 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se