Svensk Äppelmust

Kiviks Musteri

Årets skörd av äppelmust. Kiviks Musteris signaturdryck som passar utmärkt för såväl caféer, restauranger eller föreningar. Precis som att dricka ett nyplockat solmoget äpple från Österlen, så smakar denna äppelmust. Musten är tillverkad på ett gammeldags vis och är helt utan tillsatser. Fungerar perfekt som måltidsdryck eller till fikabrödet. Denna klassiska must har både Agda 72 och Hugo 5 svårt att slita sig ifrån.

  • Äkta äppelmust från årets skörd i Österlen
  • Musten består endast av råsaft från frukten och är därför helt utan tillsatser!

Varje äpple i musten är handplockat från Kiviks skånska äppelodlingar. För att få en så fyllig smak som möjligt undviker Kiviks Musteri filter vilket skapar en otroligt fyllig och välskamakde must. Klingar som äkta vara.

Produktspecifikation

LeverantörKiviks Musteri AB
VarumärkeKiviks Musteri
Försäljningsenhet12x27.5cl
Vårt Art. Nr.51587
Lev. Art. Nr.62976
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall84 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Kiviks Musteri

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se