Avkalkningsmedel, Avkalka&Avrosta gelx refill

Bio Gen Active

Avkalka/Avrosta gel+ är ett effektivt, surt rengöringsmedel som är mild för människa, material och miljö. Produkten innehåller Bio Gen Active®, ett 100 % naturligt hälso- och miljöoptimerat ämne baserat på vassle. Bio Gen Active® Avkalka/Avrosta gel+ är förtjockad för bättre appliceringsmöjligheter på tak och vertikala ytor.

  • Rengöringsmedel för avlkalkning och avrostning, 5 liters refill
  • 100% naturligt hälso- och miljöoptimerat
  • Avkalka/Avrosta finns i mindre 750 ml flaska

Användningsområden

Bio Gen Active® Avkalka/Avrosta gel+ är en brukslösning som används för rekonditionering av kakel och klinker, tak och vertikala ytor. Produkten fungerar på alla typer av oxider, kalkavlagringar, saltutfällningar etc.

Appliceras på: Kakel, klinker, tak & vertikala ytor, tvätthallar och liknande.
Beläggningar: Rost och andra oxider, kalkavlagringar, saltutfällningar, cement, bromsdamm, snäckor och liknande.

Hälsa & Miljö

Bio Gen Active® bidrar med skydd för hud och material, ökar rengöringskraften och den biologiska nedbrytningen efter användning. Undvik kontakt med ögonen. Het vätska ska hanteras varsamt med tanke på risken för brännskador.

Produktspecifikation

LeverantörBio Gen Active AB
VarumärkeBio Gen Active
Försäljningsenhet1x5l
Vårt Art. Nr.50620
Lev. Art. Nr.42062
Antal st per krt3 st
Antal krt per pall36 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Bio Gen Active

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se