BCAA Caribbean

NOCCO

NOCCO BCAA Caribbean är en oerhört god funktions- och träningsdryck. BCAA är ett samlingsnanmn för de tre aminosyror som har allra störst positiv inverkan på våra muskler. De hjälper till att maximera resultatat av träning genom att stimulera tillväxt samtidigt som de motverkar nedbrytning. Denna Caribbean-edition är en nyhet och har snabbt blivit en bästsäljare. Den för tankarna mot varmare breddgrader och NOCCO:s produkter används idag av i princip hela Fitness-Sverige och hjälper till att släcka törsten både före och efter träning. De är också omåttligt populära inom studievärlden som hjälpmedel för att hålla koncentrationen under en lång tid.

  • Funktions- och träningsdryck
  • Kolsyrad och sockerfri
  • Stimulerar tillväxt och motverkar nedbrytning
  • Innehåller BCAA
  • Koffein
  • 6 olika vitaminer

Säljes i snygga burkar på 330 ml i flak med 24 burkar i varje. Ett måste för alla gym, föreningar och andra aktiva verksamheter.

Produktspecifikation

LeverantörVitamin Well AB
VarumärkeNOCCO
Försäljningsenhet24x330ml
Vårt Art. Nr.51123
Lev. Art. Nr.6160
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall70 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från NOCCO

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se