Blå curacao syrup

Monin

En klassiker bland cocktails. Blå Curacao är känd för sin djupt blåa färg med bitter apelsinsmak och tropiska toner. Smaksatt med skalade gröna apelsiner med ursprung från Valencia-apelsin, från den västindiska ön Curacao. Denna drink förkroppsligar det tropiska paradiset med stränder och korallrev. Drinken upptäcktes av en händelse och kom till kontinenten med en spansk familj från Curacao på nittonhundratalet.

Blå curacao adderar en tropisk touch till cocktails och soda med sin aromatiska doft av skalad apelsin och godisbittra smak.

Hållbarhet 3 månader i öppnad förpackning. 
En flaska innehåller 0,7 liter.

Färg

Djupt blå även vid blandning.

Smakbeskrivning

Doft av skalad apelsin, med bitter apelsinsmak.

Användningsområden

Tillsätt i drinkar, soda och frukt-punsch. Kombinera med citrus-smaker när du gör soda för extra gott resultat. Här hittar du goda recept med Blå Curacao från Monin.

Ingredienser

Socker, vatten, naturlig apelsinarom, färgämne: E133.

Produktspecifikation

LeverantörBarkonsult AB
VarumärkeMonin
Försäljningsenhet1x70cl
Vårt Art. Nr.122710
Lev. Art. Nr.M9
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Monin

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se