Blåbär Svenska

Magnihill

Frysta svenska blåbär i storpack för restaurang, café och storkök. En bra idé är att använda dessa till en god smoothie alternativt en sylt eller varför inte klassikern blåbärssoppa. Den större foodservice-förpackningen om 2,5 kg passar utmärkt när man behöver göra en större sats för många gäster. Äter man blåbär får man i sig en massor av antioxidanter samt mineraler som kalcium, magnesium, fosfor och kalium. Den svenska superfrukten anses central för ett långt och hälsosamt liv.

  • Svenska blåbär i storpack för café och restaurang
  • Riktigt bra för hälsan, massor med antioxidanter
  • Bjud gästerna på blåbärs-smoothie eller gör en god sylt
  • Utmärkt (och till och med väsentligt) för blåbärssoppa

Visste du att det existerar en hybrid mellan lingon och blåbär som heter Blingon? Ska man tro Wikipedia smakar de tydligen inte supergott, men vore skojj att prova!

Produktspecifikation

LeverantörMagnihill AB
VarumärkeMagnihill
Försäljningsenhet2x2500g
Vårt Art. Nr.53247
Lev. Art. Nr.33402
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall84 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Magnihill

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se