Hallon hela

Magnihill

Hela hallon frysta i storpack för café, restaurang eller annat storkök. Inte är det fel, snarare helt rätt, att alltid ha en påse hallon i frysten. Vem vet när det är dags att bjuda på en god smoothie eller glass? Kräm och marmelad på hallon är ju också riktigt gott. Hallon anses i vissa kretsar vara kungen av bär och jag är beredd att hålla med. Den goda sötman tillför det där lilla extra till glassen eller smoothien på menyn.

Hallon är en rosväxt som växer i Europa, Asien och Nordamerka och de har odlats i Sverige sedan renässansen. Normalt skördas de i slutet av juli/augusti men de börjar mogna redan i juni.

  • Hela hallon i storpack om 2,5 kg för café och restaurang
  • Utmärkt för smoothie eller till glass, kräm och sylt

Att tänka på vid servering: Koka dem i minst 1 minut eftersom att de inte är värmebehandlade eller sköljda.

Produktspecifikation

LeverantörMagnihill AB
VarumärkeMagnihill
Försäljningsenhet2x2500g
Vårt Art. Nr.53248
Lev. Art. Nr.33101
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Magnihill

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se