Bonaqua Citron/Lime

Bonaqua

Bonaqua Citron/Lime är ett svenskt mineralvatten med smak av frisk citron och lime Här i 50cl PET. "Jag tar kolsyrat vatten tack. Med citrussmak". Den här klassiska beställningen har, och troligen kommer vara en av de vanligaste beställningarna i livsmedelsbranschen. Bonaqua levererar kolsyrat vatten med citrussmak i världsklass. Här i en 100% återvinningsbar PET för café, restaurang, krog, kiosk och hotell.

  • Bonaqua med smak av Citron/Lime
  • 24 x 50cl PET
  • Klassiker för aktörer inom livsmedelsbranchen

PET flaskan är 100% återvinningsbar, och består av PET-plast kombinerat med växtbaserat material. 50% återvunnen plast, 35% PET-plast och 15% växtbaserat material! Snyggt jobbat!

Produktspecifikation

VarumärkeBonaqua
Försäljningsenhet24x50cl
Vårt Art. Nr.60967
Lev. Art. Nr.1035
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall54 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se