Brago Original

Göteborgs Kex

Kex med mild vaniljsmak "Brago Orginal" från Göteborgs Kex. Det finns en sak som är både bra och go, och det är ingen mindre än vårt älskade Bragokex. "Den här var bra-go!", sa den dåvarande kontorschefen när han smakade det första Bragokexet i Örebro år 1953. Så kom namnet till på det spröda mördegskexet med smak av vanilj. Oavsett fikaform, tidpunkt eller ålder, förgyller Bragokexen magar och hjärtan runt om i Sverige. Generation efter generation fikar sig genom Bragorullar, och på Out of Home säljer vi "Brago Orginal" i 24-pack. Perfekt att ha i sortimentet för caféer och föreningar.

  • Vaniljkex "Brago" för alla stunder
  • Orginal sedan 1953
  • Säljs i 24-pack

Visste du att det köps Bragokex för 70 miljoner kronor varje år, vilket motsvarar cirka 200 miljoner Bragokex? Att det äts 2,7 miljoner Bragokex i veckan? Eller att det är Sveriges tredje största kexmärke?

PS. Tjena kexet, står du här och smular?...

Produktspecifikation

LeverantörOrkla Confectionary & Snacks AB
VarumärkeGöteborgs Kex
Försäljningsenhet24x225g
Vårt Art. Nr.51849
Lev. Art. Nr.5450011004
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall44 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Göteborgs Kex

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se