CARNIVAL

Löfbergs

Carnival är vår hyllning till något av det svenskaste som finns, nämligen brasilianska kaffebönor. I över hundra år har Brasilien levererat kaffet till de flesta svenska bryggklassikerna. Lustig nog passar de nästan ännu bättre i espressomaskinen. Tack vare sin sötma och balans blir det en välbalanserad och harmonisk espresso.

Till Carnival har vi dessa otvättade och främst Fairtrademärkta delikatesser hos kooperativet COOPASV. Smaken är ursprungstypisk, men samtidigt exklusivare än det normala, vilket betyder mer sötma och mer komplexa aromer.

För att skapa ett nyfiknare och mer smakrikt kaffe har vi blandat de brasilianska bönorna med frisk fruktighet från etiopiskt Sidamokaffe, en fin kryddighet från mandhelingbönor från Sumatra och ett stråk av colombiansk blommighet. Resultatet är en söt, mjuk fyllig espresso med låg syrlighet och aromer av nougat och marsipan.

Smakbeskrivning: Ett sött, runt och välbalanserat kaffe med toner av nougat och marispan.
Arom: Mandel.
Passar till: Milda bakverk och desserter med kola-, mandel- eller nötsmak. Mjölkchoklad i olika former. Avecer såsom cognac, calvados och whiskey.
Land: Colombia, Brasilien, Etiopien, Indonesien
Region: Minas Gerais, Sidamo, Sumatra
Kooperativ: Småskaliga familjejordbruk i kooperativ.
Altitud: 900-2 000 m.ö.h.
Underarter: Mundo Novo, ursprungsarabica, Caturra, Bourbon
Process: Våta och torra metoden.
Övrigt: 100 % arabica. Hela kaffebönor. Fairtrade.

Produktspecifikation

VarumärkeLöfbergs
Försäljningsenhet8x500g
Vårt Art. Nr.119638
Lev. Art. Nr.25004
Antal st per krt8 st
Antal krt per pall48 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Löfbergs

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se