Cayennepeppar

Santa Maria

Cayennepeppar för restaurang i storköksförpackning om 450g från Santa Maria. Cayennepeppar är en av världens mest använda kryddor. Den heta smaken ger en exotisk karaktär åt fisk, skaldjur, köttgrytor, äggrätter m m. Gillar man inte kräftdjur och sjögräs på skrovet på båten kan man även blanda i cayennepeppar i bottenfärgen.

Cayennepeppar 101218 är förpackad i nya Taste pack, en ny Pure pack från Santa Maria som är tillverkad av förnybara råvaror och är FSC-certifierad. Den miljöoptimerade förpackningen ersätter plastburken och de tidigare två liters förpackningarna. Ersätter artikelnummer 4213 och 6209.

  • Cayennepeppar 450g för restaurang och storkök
  • Populär i heta anrättningar
  • Gynnar matsmältningen och ökar ämnesomsättningen

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x450g
Vårt Art. Nr.52051
Lev. Art. Nr.101218
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se