Gul lök, skivad

Chefs Cut

Skivad gul lök i storpack för restaurang, café och storkök. Vad vore en god soppa, gryta eller sås utan gul lök? Den gula löken gör det här lilla extra i maträtter, men vi alla vet att det kan var besvärligt att stå och skära lök. Så här har du 1kg färdigskivad gul lök från Everfresh, du sparar både tid och tårar. Löken kan användas i till exempel grytor, soppor, såser och gratänger. Fungera även utmärkt som grönsak till sallad, hamburgare eller en köttbit.

  • Skivad gul lök, storkök
  • För restaurang, café och storkök. 
  • I sortimenet finns även tärnad och skalad gul lök, samt ekologisk tärnad och skivad

Produktspecifikation

LeverantörEverfresh AB
VarumärkeChefs Cut
Försäljningsenhet1x1kg
Vårt Art. Nr.60631
Lev. Art. Nr.80572
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Chefs Cut

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se