Sortiment från Chefs Cut

Chefs cut är en serie från Everfresh för att göra det enklare och blir mer effektivare i köket, för det  finns ju roligare saker att änga sig åt i köker än att skala, hacka, tärna och strimla. Ett brett sortimentet av perfekt skurna, hackade, strimlade, skalade och tvättade grönsaker, frukt och rotfrukter som är praktiskt förpackade och färdiga att servera. 

Chefs cut anläggning ligger i södra Sverige, Helsinborg. Under vinterhalvåret arbetar personalen som skördat under säsong, med att ta emot, kontrollera, tvätta, skära och packa det vi köper in från noggrant utvalda odlare i andra länder. Chef´s Cut uppfyller alla kockens krav. Med Chef´s Cut sparar köket tid och pengar, skonar miljön och minskar svinnet. Så från och med nu är det bara för Sveriges kockar att låta sin bästa vän kniven slippa grönsakerna. Chefs Cut har gjort grovjobbet, finliret lämnar vi till er i köket.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.