Chili Con Carne

Santa Maria

En kryddmix för de maträtten med tre C, Chili Con Carne. Denna klassisker-rätt behöver sting och sting får man med denna kryddblandning. Chilin har en markant roll, dock utan att ta över helt, och tillsammans med köttfärs äts den förslagsvis i en tortilla, med en god sallad eller med ris. Santa Maria är duktiga på att göra sig av med onödigt socker, salt och tillsatser vilket gör deras produkter förstklassiga.

Chili Con Carne Kryddmix är förpackad i nya Taste pack från Santa Maria, en miljöoptimerad förpackning med FSC-certifiering tillverkad i förnybart material. Artikeln ersätter den tidigare produkten med artikelnummer 4865. 

  • Kryddmix för Chili Con Carne.
  • Servera med tortilla, sallad eller ris.
  • FSC-certifierad förpackning

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x448g
Vårt Art. Nr.52092
Lev. Art. Nr.101262
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se