Chilipeppar Chipotle

Santa Maria

Chilipeppar Chipotle för restaurang i storköksförpackning om 500g från Santa Maria. Chipotle chili är en variant av jalapeñofrukten som får mogna tills den blir mörkt röd, för att sedan torkas. Denna chili är medelstark och används ofta i såser eller som tillbehör till t.ex. snacks och smörgåsar. 

Chilipeppar Chipotle 101223 är förpackad i nya Taste pack, en ny Pure pack från Santa Maria som är tillverkad av förnybara råvaror och är FSC-certifierad. Den miljöoptimerade förpackningen ersätter plastburken. Ersätter artikelnummer 6431.

  • Blanda med salt för att få ett utmäkt röksalt för grillning
  • Rökt och torkad Jalapeño
  • Miljöoptimerad förpackning och FSC-certifierad

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x500g
Vårt Art. Nr.52056
Lev. Art. Nr.101223
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se