Kexchoklad

Cloetta

Kexchoklad från Cloetta är ett klassiskt mellanmål som de flesta känner igen. Den ljusa mjölkchokladen döljer ett frasigt rån och läcker choklad. Kexchoklad är en unik produkt, älskad av alla och uppskattad på alla tänkbara platser. Den rutiga klassikern är svenska konfektyrmarknadens enskilt största produkt.

Redan 1921 kom de chokladöverdragna rånet ut på marknaden, då under namnet "Fixe o' clock kex-choklad". Sedan dess har produkten bytt både förpackning och utseende men den goda smaken är densamma. Från första början har Kexchoklad marknadsförts som en ute-produkt och det perfekta mellanmålet. Under 90-talet kom den välkända payoffen "Go' och glad Kexchoklad" och strax därefter stod hela det Svenska Alpina Skidlandslaget i gul rutiga dräkter inför vintersäsongen 1999.

Cloetta Kexchoklad är UTZ-certifierad. Det innebär att den uppfyller ett antal sociala och miljöbetingade kriterier.  Försäljning av kexchoklad är stor på caféer runt om i landet. Hos föreningar och föreningskiosker är kexchokladen en självklarhet i hyllan. Läs mer om Kexchoklad här.

Innehållsförteckning: socker, vetemjöl, vegetabiliska fetter/oljor (palm*, shea, kokos), skummjölkspulver, vasslepulver (mjölk), kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), salt, bakpulver (natriumvätekarbonat), aromer (bl.a. vanillin). Mjölkchokladen innehåller förutom kakaosmör även annat vegetabiliskt fett och minst 25 % kakao.

Produktspecifikation

VarumärkeCloetta
Försäljningsenhet48x60g
Vårt Art. Nr.122640
Lev. Art. Nr.1003086
Antal st per krt48 st
Antal krt per pall110 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Cloetta

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.