Cloudy Citrus, Äpple & Yuzu

Kullamust

Äpplemust kryddad med friska citrussmaker, "Cloudy Citrus Äpple & Yuzu", från Kullamust. Ett utmärkt val för servering på café, restaurang och bar. Sedan 1929 har Kullamust tillverkat kallpressad äpplemust av lokalplockade äpplen, vilket resulterat i en naturlig must helt utan tillsatser och konserveringsmedel. Konsten är att få fram en välbalanserad sötma i relation till en elegant syrlighet, och det är inte mer än Kullamusts absoluta expertis. Deras uppfriskande nyhet Cloudy Citrus presenteras här med inslag av yuzu, vilket är inget mindre än en östasiatisk frukt som smakar som en blandning av grapefrukt och madarin. Vilken kombo! Fantastiskt god att servera till måltiden, fikabrödet eller som drinkbas.

  • Äppelmust från Kullamust med smak av frisk yuzu för café, restaurang, bar och hotell
  • Säljes i glasflaskor med 250 ml/flaska
  • Utmärkt som måltidsdryck eller som törstsläckare
  • Perfekt alkoholfritt alternativ

IT'S A MUST! 

Produktspecifikation

VarumärkeKullamust
Försäljningsenhet20x250ml
Vårt Art. Nr.61163
Lev. Art. Nr.2008010
Antal st per krt20 st
Antal krt per pall55 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Kullamust

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se