Crema e Aroma, hela bönor

Lavazza

Crema e Aroma, hela bönor, ger en intensiv och utsökt espresso från Lavazza. En kraftfull blandning av Arabica och Robusta, med en söt och lång eftersmak. Kaffebönorna har flera användningsområden och passar utmärkt till en krämig cappuccino eller caffè latte. Smaken för tankarna till torkad frukt och choklad med en viss rökighet som avslutning. Arabica bönorna härstammar från Central- och Sydamerika och Robusta bönorna är skördade i Afrika.

  • Espresso, hela bönor
  • Rostning: Mellan
  • 70% Arabica, 30% Robusta
  • Italiensk kvalité
  • Intensiv smak

Crema e Aroma kommer i en förpackning om 6x1 kg, vilket är en utmärkt kvantitet för café, restaurang, hotell och kontor.

Produktspecifikation

LeverantörLavazza Nordic AB
VarumärkeLavazza
Försäljningsenhet6x1kg
Vårt Art. Nr.60961
Lev. Art. Nr.2490
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall66 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Lavazza

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se