Crème Fraiche 34%, 2 L

Arla

Crème Fraiche i 2-litersförpackning från Arla, för café, restaurang och storkök. Crème Fraiche är utmärkt för alla typer av matlagning och gör såser, soppor och grytor mer fylliga och krämiga. Även i kalla såser, röror eller som ett fräscht tillbehör är det en toppenidé.

Arlas Crème Fraiche är gjord av svensk grädde som framställs genom syrning. Det skapar den friska, milda och syrliga smaken samt den tjocka och ljuvliga konsistensen. Crème Fraiche i 2-litersförpackning är en passande kvantitet för café, restaurang och storkök. Lång hållbarhet med 28 dagar och förvaras vid högst +8°C

  • Crème Fraiche från Arla för café, restaurang och storkök
  • Säljes i 2 l-hink
  • Fetthalt: 36%
  • Förvaras vid högst +8°C
  • Lång hållbarhet

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet1x2l
Vårt Art. Nr.52833
Lev. Art. Nr.2326
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall198 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se