Crispy Chicken Wings

McCain

Crispy Chicken Wings från McCain för café, restaurang och storkök. Saftiga kycklingvingar täckta i en krispig panering. Vingarna har en hög köttandel och har en mycket bra varmhållning. Servera med dippsåser eller som de är.

  • Crispy Chicken Wings från McCain för café, restaurang och storkök
  • Hög köttandel
  • Utmärkt varmhållning

Tillagning: Tillaga i fritös eller ugn. För fritös, hetta upp oljan till 180°C. Fritera i ca 6-8 minuter tills de blivit gyllenbruna och frasiga. För tillagning i ugn på 220°C, placera de frysta vingarna på en plåt mitt i ugnen. Tillaga i 18-23 minuter tills de är gyllenbruna och frasiga. Tillaga från djupfryst för bästa resultat. För mindre mängder, reducera tillagningstiden. 

Produktspecifikation

VarumärkeMcCain
Försäljningsenhet5x1kg
Vårt Art. Nr.53791
Lev. Art. Nr.625500
Antal st per krt5 st
Antal krt per pall99 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se