Handcreme, Epicare 9

ECOLAB

Handcreme, handkräm, handlotion, kalla det vad ni vill. Det är fokus på händerna och att få dem så mjuka och lena som det går. Tiden med torr och narig hud är förbi och krämen går trots sitt namn utmärkt att använda även på andra kroppsdelar än just händerna. En tub innehåller 200 ml.

  • Handcreme från ECOLAB
  • För len och mjuk hud
  • 200 ml tub

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet1x200ml
Vårt Art. Nr.51740
Lev. Art. Nr.9054460
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall120 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se