Fänkål Malen

Santa Maria

Malen fänkål från Santa Maria för restaurang och bageri. Den populära krydda med trivsam lakristsmak som gör sig utmärkt i chutneys, bakverk och vis syrning. Även väldigt god i vegetariska rätter och vanligt förekommande i brännvin. Fänkål sägs hjälpa mot matsmältningsbesvär och har odlats runt om i världen i årtusenden. 

Fänkål malen 101178 är förpackad i Santa Marias nya förpackning Taste pack. Denna miljöoptimerade förpackning har en FSC-certifiering och är tillverkad i förnybart material. Denna artikel ersätter den tidigare produkten 6228 från Santa Maria.

  • Malen fänkål
  • Trivsam lakritssmak
  • Använd i bland annat chutneys, bakverk och vegetariska rätter 

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x350g
Vårt Art. Nr.52021
Lev. Art. Nr.101178
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se