Filmjölk 3%, 1 L

Arla

Filmjölk 3%, i enlitersförpackning från Arla. Klassiker på frukostserveringen på café, hotell, konferens och förening. Filmjölk från Arla är gjord av mjölk från svenska gårdar, och har varit en självklarhet att servera till frukost ända sedan vikingarna fick bestämma. Filmjölk har en svagt syrlig smak med en lätt gräddighet och sin klassiska karaktär av filarom. Müsli, flingor, frukt eller bär är klassiska tillbehör till filmjölk som gästerna kommer älska. Förvara filmjölk kylt i max 8 °C

  • Filmjölk från Arla 
  • Säljes som 6 st 1-litersförpackningar
  • För frukostservering på café, hotell, konferens och förening
  • 3% fetthalt 
  • Förvaras kylt

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet6x1l
Vårt Art. Nr.52668
Lev. Art. Nr.8793
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se