Fläder Syrup

Monin

En härligt somrig smaksättare från Monin. Monins smaksättare finns i mängder av spännande smaker och denna gången är det flädern som ger drycken en fräscht doftande arom och en saftig smak. Ett engelskt ordspråk säger att sommaren inte är här förrän fläderns vita blommor är helt utslagna och att sommaren är över när bären har blivit helt mogna. En riktig sommar-smaksättare med andra ord som gör sig bäst i diverse likörer, i champagne, cider, téer eller om tyskarna eller italiernarna får bestämma, en Hugo Cocktail.  

  • Fläder
  • 70 cl
  • Likör, champange, dider, téer. 

Säljes styck i flaskor som rymmer 70 cl. Ett måste för restauranger och hotell med bar-verksamhet. 

Produktspecifikation

LeverantörBarkonsult AB
VarumärkeMonin
Försäljningsenhet1x70cl
Vårt Art. Nr.51151
Lev. Art. Nr.M81
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Monin

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se