Avloppsbehandlingsmedel, Freedrain

ECOLAB

En biologisk produkt för bekämpning av illa lukt och fett i avloppssystem och fettavskiljare. Säljes i plaskflaska som innehåller 2 liter. Detta medel har många fördelar: 

  • Motverkar uppbyggnad och samlade mängder av fett 
  • Förhindrar driftstörningar 
  • Eliminerar oönskade dofter 
  • Skyndar på nedbrytningen av organiska avfall

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet1x2l
Vårt Art. Nr.51743
Lev. Art. Nr.9013530
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall44 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se