Gainomax Recovery, Vanilla

Gainomax

Gainomax Recovery Vanilla är en mjölkbaserad funktionsdryck med syftet att återhämta kroppen efter träning. Drycken är förstärkt med protein, kolhydrater och andra viktiga näringsämnen. Produkten riktar framförallt sig till personer som tränar regelbundet och behöver en snabb återhämtning av energi. Gainomax Recovery ger dig den maximala effekten av fysisk träning och rekommenderas att dricka inom 30 minuter efter träningspasset. Perfekt för gym, butik och kiosk att ha i sortimentet. Drycken är även laktosreducerad och innehåller kaseinat och vassleprotein. 

  • Gainomax Recovery Vanilla, storpack
  • För gym, kiosk och butik
  • Säljes 16x250ml

Produktspecifikation

LeverantörNorrmejerier Ek. För.
VarumärkeGainomax
Försäljningsenhet16x250ml
Vårt Art. Nr.53152
Lev. Art. Nr.1501
Antal st per krt16 st
Antal krt per pall154 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Gainomax

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se