HYDRATE

Vitamin Well

Vitamin Well Hydrate med fräsch smak av rabarber/jordgubb. Vitamin Well-serien består av 8 olika drycker, alla med en egen smak och med en unik funktion och uppsättning vitaminer och mineraler. Denna lågkaloridryck är både svalkande och återfuktande och därför perfekt att dricka efter ett hårt träningspass där du behöver fyllla på med mycket vätska. Innehållet av Vitamin C, B12 och Pantontensyra hjälper till att minska tröttheten och snabbt återfå en jämn vätskebalans igen. Smaken av jordgubb och rabarber är dessutom helt oemotståndlig.

  • RABARBER/JORDGUBB
  • VITAMIN C+D
  • ZINK+BIOTIN

Varje flaska innehåller 500 ml och de säljes i 12-pack. För caféer, gym och föreningar är Vitamin Well-produkterna ett måste.

Produktspecifikation

LeverantörVitamin Well AB
VarumärkeVitamin Well
Försäljningsenhet12x500ml
Vårt Art. Nr.51099
Lev. Art. Nr.1090
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Vitamin Well

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se