Lock till kantiner, GN lock 1/1

Exxent

Lock till kantiner, GN lock 1/1, från Exxent. För att hålla maten varm eller försluten, är det väsentligt med ett lock till sina kantiner. Det här locket är 53 cm långt och 32.5 cm brett, vilket passar en kantin med "standard-mått". Locket är i rostfritt stål och är A och O för varje café, restaurang och storkök.

  • Lock till kantin, GN lock 1/1
  • 32.5 cm x 26.5 cm
  • Rostfritt stål

Locket passar samtliga kantiner med beteckningen 1/1 i sitt namn. Som till exempel den här för9 L, 14 L eller varför inte vår största kantin som rymmer hela27 L?

Produktspecifikation

LeverantörMerxTeam AB
VarumärkeExxent
Försäljningsenhet1x1st
Vårt Art. Nr.52361
Lev. Art. Nr.69024
Antal st per krt5 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Exxent

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se