Hallonkransar

Gille

Hallonkransar från Gille är en söt mördegskaka med en lite småsyrlig hallonfyllning som får en att tänka på sommar. Viktigaste när en ska göra mördeg är bland annat att inte överarbeta degen och socker för att få en riktigt knaprig kaka, detta har Gille stenkoll på. Gilles kakor är extremt populära i Sverige och de bakar hela 40% av den Sveriges konsumption av småkakor. Att servera småkakor är en gammal svensk tradition men numera måste det inte alltid vara sju sorter, för i tiden var man en dålig värd om det inte serverades just sju olika sorter. Tack vare Gille kan du enkelt servera goda småkakor på ditt café, restaurang eller på föreningen.

  • Söt mördegskaka med syrlig hallonfyllning
  • God småkaka för café, restaurang och förening
  • Säljes i en plastburk om 750 gram

Kan innehålla spå av havre, ägg och nötter.

Produktspecifikation

VarumärkeGille
Försäljningsenhet1x750g
Vårt Art. Nr.61093
Lev. Art. Nr.305448
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall288 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Gille

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se