Handskalade Räkor, Large

Feldt's Fisk

Handskalade räkor i storlek large, från Feldts Fisk & Skaldjur för café, restaurang och hotell. Sjökokta räkor när de är som bäst. Feldts är mästare på räkor och levererar här utsökta räkor som förgyller såväl räkmackor, sallader eller vilken måltid som helst. Räkorna är MSC-certifierade vilket säkerställer att Feldts bedriver ett hållbart fiske som värnar om djur och natur. Säljes om 3 st 1,5-kg hinkar. Ett självklart val för caféer, restauranger, hotell och storkök!

  • Handskalade räkor i lake
  • Storlek Large
  • Säljes om 1,5 kg x 3 st
  • MSC-certifierad
  • Förvaring: 4°C
  • Hållbarhet: 11 veckor

MSC, står för Marine Stewardship Council, vilka aktivt arbetar med en viss miljöstandard inom fiske. MSC:s standard granskas ständigt av fiskenäringen, forskare, experter och miljöorganisationer. De tre främsta och avgörande områdena MSC berör i sin miljöstandard, är hållbara fiskebestånd, minimerad påverkan på havs-och livsmiljöer samt god fiskeförvaltning. Besök gärna msc.org för mer information om hållbart fiske och dess viktiga innebörd!

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet1x1.5kg
Vårt Art. Nr.53110
Lev. Art. Nr.2701
Antal st per krt3 st
Antal krt per pall64 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.