Handtvål

Bio Gen Active

Bio Gen Active® Handtvål är en mild flytande handtvål som innehåller Bio Gen Active®, ett unikt miljö- och hälsooptimerat substrat baserat på fermenterad vassle. Produktens hudnära pH samt mjölksyran och mjölkproteinerna i Bio Gen Active® gör att den rengör huden på ett skonsamt sätt. Produkten har en mild IFRA godkänd doft.

  • 500 ml miljövänlig flytande handtvål med pump
  • Perfekt på kontoret, caféet och restaurangen
  • Bra Miljöval certifierad

Användningsområden

Bio Gen Active® Handtvål är en flytande handtvål som ger ett rikt och krämigt lödder. Produkten är mild för hud och kan användas vid daglig handtvätt. Tänk på att inte överdosera.

Hälsa & Miljö

Bio Gen Active® Handtvål har en mild formulering och ett hudnära pH. Mjölksyran och mjölkproteinet i Bio Gen Active® gör den skonsam mot huden. Samtliga ingående tensider är lätt nedbrytbara och produkten innehåller ett fåtal noggrant utvalda ingredienser. Produkten är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och har en IFRA godkänd mild parfym.

Produktspecifikation

VarumärkeBio Gen Active
Försäljningsenhet8x500ml
Vårt Art. Nr.50613
Lev. Art. Nr.42082
Antal st per krt8 st
Antal krt per pall80 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Bio Gen Active

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se