Handtvål, Nexa Foam 1

ECOLAB

Handtvål i skumform för känslig hud från ECOLAB. Nexa Foam rengör huden på ett mycket effektivt sätt samtidigt som tvålen är skonsam mot huden. Handtvålen har en frisk doft och passar alldeles utmärkt på offentliga toaletter eller de med stor besöksfrekvens. Tvålen passar som handen i handsken i Nexa-dispensen från ECOLAB.

  • Handtvål i skumform från ECOLAB
  • För känslig hud och idealisk för offentliga utrymmen
  • Säljes 6x750ml
  • Passar i Nexa-dispensen

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispenserar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet6x750ml
Vårt Art. Nr.53196
Lev. Art. Nr.9085980
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall60 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se