Jordgubb syrup

Monin

En bästsäljare bland Monins syrup smaker. Jordgubb passar utmärkt i många drinkar och lemonader. Jordgubben finns nu i hela världen men man tror att den först växte i Brittany, Frankrike och upptäcktes runt 1750. Jordgubb är en populär smak i mjölkprodukter såsom glass, milkshake, smoothies och yoghurt. Vem drömmer inte om en jordgubbsglass en varm sommardag? Om du enkelt vill få sommarsmak på din drink eller milkshake rekommenderar vi denna Jordgubbs syrup från Monin.

Hållbarhet 3 månader i öppnad förpackning. 
En flaska innehåller 0,7 liter.

Färg

Intensiv röd.

Smakbeskrivning

Rik smak av färska jordgubbar. Subtil krämig smak av jordgubbssylt.

Användningsområden

Enkel att blanda med och har många användningsområden. Gör en soda, milkshake, fruktig drink eller lemonad. Läs om flera goda drinkrecept på Monins hemsida.

Ingredienser

Socker, vatten, koncentrat av jordgubbar och andra fruktsafter, arom, surgörande medel: citronsyra, färgämne: E163. Total fruktsaft: 19% minimum, inklusive 18% jordgubbsjuice.

Produktspecifikation

LeverantörBarkonsult AB
VarumärkeMonin
Försäljningsenhet1x70cl
Vårt Art. Nr.122705
Lev. Art. Nr.M31
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Monin

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.