Jordgubbar Senga Sengana

Magnihill

Frysta jordgubbar av sorten Senga Sengana i 2,5 kg påse för café och restaurang. Senga Sengana jordgubbar är en medeltida art som är mycket goda med lite extra syrlighet och mörkrött fruktkött. De var de mest populära i Sverige under lång tid men har blivit mer ovanliga på grund av den kortare hållbarheten. Med tanke på att dessa är frysta håller de länga och är lika goda varje gång du öppnar frysen. Finns det någonting som jordgubbar inte passar till? Lasagne kanske. Sötman passar kanske särskilt bra i en smoothie och till dessert.

  • Jordgubbar frysta av arten Senga Sengana
  • 2,5 kg förpackning för café och restaurang
  • Riktigt bra till dessert och i smoothie

Produktspecifikation

LeverantörMagnihill AB
VarumärkeMagnihill
Försäljningsenhet2x2500g
Vårt Art. Nr.53250
Lev. Art. Nr.33001
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Magnihill

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se