Himlagott

Kobbs

Svart te från Asien blandat med blåklint och apelsinblomma. Kvitten, persika och grädde står för den himmelska smaksättningen. Fri från mjölkämnen. Himlagott kommer i en påse som innehåller 125 gram lösviktste.

Serveringstips av Himlagott från Kobbs

För bästa smak bör en god kopp svart te (1-2 tsk) ligga i åtminstone 4-6 minuter och gärna serveras vid en temperatur på ca 92-95°. 

Servera lösviktste på café och restaurang

Att servera ett schysst lösviktste på restaurang eller café är ofta att föredra framför ett påste. Framförallt ser det mycket trevligare ut och som resultat kan du ta ett bra pris för din servering. Kobbs är ett välkänt varumärke inom lösviktste och de erbjuder ett brett sortiment. Dina kunder känner väl till varumärket och dess goda kvalité. Himlagott är ett särskilt populärt svart te med en vacker färg, goda aromer och mjuk smak.

Det finns många olika redskap för att servera lösviktste. Ett av de som vi tycker om är tefilter i strumpa. Prova gärna detta och se om det är rätt för er.

Hälsoaspekter - svart te

Svart te innehåller flera nyttiga ämnen men har ett särskilt högt innehåll av det hälsosamma ämnet flavonoider. Flertalet studier visar på att flavonoider kan bidra till ett stärkt immunförsvar, motverka hjärt- och kärlsjukdomar samt hjälper till i processen att bekämpa virus.

Produktspecifikation

LeverantörLöfbergs Lila AB
VarumärkeKobbs
Försäljningsenhet1x125g
Vårt Art. Nr.119454
Lev. Art. Nr.66510
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Kobbs

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se