Kokosgrädde

Katoz

Kokosgrädde från Katoz. Med en fetthalt på 22-24 % är den ett krämigt tillskott i maten. Krämigare än mjölk men inte lika krämig som vanlig grädde. Denna trendiga produkt används främst inom asiatisk matlagning men är också oerhört god i desserter. Kokosgrädde är en vegetabilisk produkt fri från animaliskt fett som smakar naturligt sött och gott. Dessutom väldigt skonsam för känsliga magar och även ett bra alternativ för veganer som inte äter mjölkprodukter. 

  • Krämig kokosgrädde
  • Främst asiatisk matlagning men även desserter
  • Naturligt söt och god
  • 22-24 %
  • 1 liter

Produktspecifikation

LeverantörMatkompaniet AB
VarumärkeKatoz
Försäljningsenhet1x1l
Vårt Art. Nr.51667
Lev. Art. Nr.90702
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall35 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Katoz

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se