Kronhjärtan i kvartar

Pedros

Väldigt goda kronhjärtan i kvartar från Pedros. Denna grönsakskonserv passat utmärkt i salladen eller för att lyxa till pizzan eller gratängen. Med kronhjärtan får man ett smidigt och kul sätt att variera smaker. Dessa är till skillnad från Pedros vanliga kornhjärtan skivade i kvartar, så smidigt det bara kan bli. Likt alla andra produkter från Pedros är dessa spanska kronhjärtan av hög kvalité och anpassade för storkök och restauranger. Tips från coachen är att är marinera dem, oerhört gott. 

  • Kronhjärtan i kvartar på burk 
  • Gott i sallad, på pizza eller i gratäng 
  • Smarriga att marinera


Säljes i 2.5-kilos burkar. Med en hållbarhet på 3 år behöver ni inte känna någon stress utan kan i lugn och ro använda era Kronhjärtan

Produktspecifikation

LeverantörMatkompaniet AB
VarumärkePedros
Försäljningsenhet1x2.5kg
Vårt Art. Nr.50891
Lev. Art. Nr.10195
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall40 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Pedros

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se