Delsjö Golfkrog

Delsjö Golfkrog LogoHär kan man avnjuta en lunch, gjord på de bästa råvarorna, året om i en avkopplande miljö. Dessutom erbjuder Delsjö Golfkrog även catering och festarrangemang samt konferens.

Kryddor, Kaffe och Te

Alla golfare och matgäster som beställer kaffe på Delsjö Golfkrog dricker Löfbergs Dark med Rainforest Alliance certifiering. Som är ett välbalanserat kaffe med smak av kakao och mogna plommon som ger en aromatisk eftersmak. För de som gillar något fruktigare finns ekologiska drycker från Naturfrisk  att tillgå. Naturligtvis kan du även få iKaffe från Oatly till kaffet - schysst va?

Maten kryddas naturligtvis med smaksättning från Santa Maria och fonder från Bong.

Lunch, Catering och Fest

Delsjöns Golfkrog erbjuder allt från dagens lunch till lite stadigare mat så att alla golfare klarar sig till det 19.e hålet. De erbjuder även skräddarsydda menyer för bröllop, födelsedagar och jubileum. På sommaren kan vi varmt rekommendera en kall krispig på uteserveringen med natur och golfklubb runt omkring dig.

Vägbeskrivning till Delsjö Golfkrog

För att hitta ut till natursköna Delsjö Golfkrog, klicka här.

Besök gärna delsjogolfkrog.se för mer information.

 

Delsjö Golfkrog Lunch

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se