Lejonet & Björnen

På Danska Vägen i Göteborg har Lejonet & Björnen sitt egna glasscafé. Konceptet är helt enkelt att den skall smaka som om den var hemgjord.

Göteborg

Lejonet & Björnen är starkt förknippat med Göteborg, inte bara för att IFK Göteborgs profilen Håkan Mild och hans fru Kataringa tog över företaget 2009. Företaget grundades i Göteborg 1977 och då i en liten lokal på Räntmästaregatan i Lunden och självaste lejonet i Lejonet & Björnen är hämtat från Göteborgs stadsvapen och Björnen från grundarens son.

Krav och Fairtrade

På glasscafét på Danska Vägen kan du både äta glass och kaffe med gott samvete. Krav och fairtrade finns hela tiden med i tankarna i produktionen och självklart serveras då kaffe med samma principer i form av Löfbergs Mörk Eko/FT. Som både är ett ekologiskt och fairtrade märkt kaffe med en framträdande syrlighet och en lång eftersmak. Kaffet består endast av bönor som är handplockade från Central- och Sydamerika.

Vägbeskrivning till Lejonet & Björnen

För att hitta till detta glass- och sorbetparadis, klicka här.

Besök gärna lejonetochbjornen.se för mer information.

 

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.