Norges Hus

norges hus logotyp

Är ett projekt som startade 2011 för att försöka rädda en fastighet på Skånegatan efter att Norska Sjömanskyrkan avvecklade sin verksamhet i Göteborg. Det var då Norska Sjömanskyrkan som förvaltade fastigheten efter att den invigdes 1958.

En oas med en härlig trädgård

Norges hus har fortfarande kyrkliga aktiviteter och då i form av festandakt, högmässor och musik- och familjegudstjänster. Då man även kan avnjuta Crema teer t.ex. det klassiska Earl Grey, Lakritsdröm, Ingefära och Citron och Bär. Vill man istället ha en kall KRAV-märkt juice, erbjuds även detta i tre olika smaker: Äpple, Apelsin och Äpple/Mango. I Norges Hus finns det även möjlighet att hålla sin konferens eller varför inte förgylla sin bröllopsdag i trädgården i centrala Göteborg.

Detta är en ypperlig mötesplats i hjärtat av Göteborg  där alla är välkomna som medlemmar i föreningen, vars syfte är att förvalta och bevara fastigheten genom att fylla huset med aktiviteter med norsk anknytning.

Vägbeskrivning till Norges Hus

För att hitta till denna centrala oas mellan Scandinavium och Ullevi, klicka här.

Gå till norgeshus.se för att läsa mer.

 

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.